Träningsanläggning Björkvik

Copyright © All Rights Reserved

Cherokee.se

Not allowed to use photos from this webpage.

Träningsanläggning Björkvik

"Som Brukshundsklubben, fast för fågel!"

 

 

 

 

 

 

 

Vi har under 2015 ställt upp ett regelrätt flygfält. Gräset hålls öppet på en träningsyta så länge växtsäsongen pågår och på fältet har vi ställt en innätad hall om 6*12 meter, för inkallningsträning och miljöträning av tamfåglar. Träningsmöjligheterna och nyttjandet av anläggningen erbjuds en del datum medlemmar av Sveriges Papegojförening. Medlemskapet kostar endast 150 kr/år och du kommer snabbt att upptäcka, att föreningen är Sveriges största och mest aktiva fågelförening! Välkommen med, du också!

 

Olika fåglar har olika parasiter, och tål ofta varandras ganska dåligt. Därför skall du aldrig sätta av din fågel någon annanstans än för det avsedda platser i flyghallen, när du är här. Vi byter sittpinnar i flyghallen inför tillfällen med besökande fåglar. Du skall också ha med dig egna mat- och vattenskålar till din fågel när du besöker oss.

 

För att komma med en fågel till oss, måste du ha haft fågeln i din ägo i minst en månad och den skall inte uppvisa några synliga tecken på sjukdom. För er som har fåglar som kommer från fågelhandeln, gäller att de skall vara testade fria från papegojsjuka och Pbfd. Detsamma gäller om ni även håller undulater, även om de kommer från privata uppfödningar och hem. Har du en plockad fågel måste den vara fritestad från Pbfd. Vi registrerar också ring/chipnr och ägare för alla våra besökande fåglar från 2017. Våra regler på anläggningen handlar om att vi är rädda om vår egen fågelbesättning, likväl som vi är rädda om våra besökares fåglar! Tester är enkelt, ett miljötest kostar inte särskilt mycket alls! För test, vänd dig till föreningen.

 

 

 

 

 

 

 

Här ett inslag om våra tankar kring fåglar, träning och fågelhållning:

 

Pedro i Sörmlands egna TV kanal

Vi har fåglarna för din filmproduktion!

 

Vi har inte bara fåglar, men företagets fokus ligger på de befjädrade arbetskamraterna.

Vi är bland annat helt ensamma i Sverige om att kunna erbuda korpfåglar för inspelningsändamål.

Övriga djur hittar du i menyn!

 

Cherokee.se erbjuder:

 

-Friska veterinärbesiktade djur

 

-Djurtränare på plats

 

-För ändamålet lämpliga individer

 

-Vi är medvetna om att produktionen är kostsam i sin helhet, varför vi är måna om att få djuren att fungera i situation i god tid före planerade inspelningsdagar. En kontakt redan i manusstadiet underlättar! Välkomna med er förfrågan!

 

Kontakt:

 

-genomförbarhet, praktiska frågor

info@cherokee.se

070-171 48 89 Virpi

 

-bokningar och avtal

annelie@filmdjur.se

070-595 69 40 Anne-Lie